2017 – Het jaar van de Rode Loper – NathanyA

2017 – Het jaar van de Rode Loper – NathanyA

2017 – Het jaar van de rode loper

Geschreven door NathanyA Bukara

Gelukkig Nieuw Jaar – 2017

Het is het jaar van de Rode Loper. Je hebt met persoonlijke problemen rondgelopen en je bent op zoek naar een antwoord. Je wilt nu wel eens verder dan waar je tot nu toe gekomen bent. Je wilt groeien, van de gevoelens en feiten, die je steeds tegen komt, af. Je wilt gelukkig zijn, je goed voelen en oprecht jezelf. Je wilt kunnen doen wat je werkelijk wilt doen! Je wilt gerespecteerd worden. Je wilt dat het leven de moeite waard is om voor te leven. Ja toch?

TIP 
Ik geef je een tip: Maak dit jaar het jaar van de rode loper. Maak het een jaar die om jouzelf draait. Wees fulltime bezig met wat jij graag wilt doen. Welk probleem zou je graag willen oplossen? Wat zou je wezenlijk willen veranderen in jouw leven? Welke stappen kun je daar het beste voor nemen?

LIJST 
Dit is het jaar van jouw sleutel tot je eigen, persoonlijke harmonie. Maak dus een lijst. Maak een lijst van waar jij je dit jaar op wilt focussen. Schrijf een paar punten op. Niet te weinig en niet te veel. Wees niet te lui en niet te druk. Laten we het plezierig en doenbaar houden.
Schrijf alle punten op die in je opkomen, ongeacht hoe gek of onmogelijk het ook moge klinken. Schrijf ze gewoon op. Niemand hoeft ze te lezen!

VOLGENDE STAP 


Nu je een lijst hebt gemaakt, maak je een lijst van die lijst
Welke stappen kun je nu maken? Maak dus elke avond een lijst voor de volgende dag, met daarop stapjes die jij kunt maken die dag.
Welke stappen kun je nemen in welke maand?
Wat wil je gedaan hebben aan het einde van dit kwartaal, 31 maart 2017?

NU WEET JE HET 


Nu weet je wat je te doen staat.
Als je niet weet wat je kan doen, praat er dan met iemand over. Stel vragen. Sta jezelf toe geholpen te worden. Mensen vinden het fijn om anderen te helpen. Zo niet, dan is het aan de ander om je dat te laten weten. Dus: Vraag om hulp, ondersteuning of wat je ook nodig hebt.
Blijf geconcentreerd. Wees precies en gedetailleerd in wat je voor elkaar wilt krijgen. Als je niet precies weet wat je te doen staat, doe dan wat je wel weet.

RODE LOPER 

Misschien ben je goed in visualisatie: Zet wat ontspannende muziek op en ga erbij liggen. Jij bent je eigen V.I.P. (Very Important Person. Met andere woorden: Heel Belangrijk Persoon) did jaar. Jij loopt op de rode loper en je vindt het geweldig.
Stel je voor dat voor, dat op de rode loper lopen. Rood is de kleur van het eerste chakra. Het is de kleur van ons bloed, wanneer het vers is. Het is een krachtige, activerende kleur. Het vertegenwoordigt ook transformatie, échte verandering: Het is de kleur van vuur. Vuur transformeert alles. Zelfs steen wordt lava door vuur. Het is de kleur van liefde, passie, romantiek en rijkdom. Voel deze kleur. Voel de rode loper onder je voeten.
Stel je voor dat er naar je gekeken wordt, alsof je belangrijk bent, zeker de moeite waard om naar te kijken en om mee te zijn.

TOT SLOT 


Mocht je je depressief voelen, last van depressies hebben en denk je dat dit allemaal niets voor jou is? Ik denk daar anders over: Het is voor iedereen die zich beter wil voelen. Dat wil jij toch ook? De tranformatie, de wezenlijke verandering begint bij jou. Nergens anders. Misschien geef je deze gecompliceerde wereld de schuld. Er is echter plek voor iedereen en alles. Waar leg jij de nadruk op? Ben je er gewend aan om je depressief te voelen? Weet dat er een weg naar buiten is. Echt. Ik ben jaren zwaar depressief geweest. I ben niet een snelle leering. Ik ben zeker niet de slimste vrouw in de wereld. Toch ben ik uit mijn depressie gegroeid. Voor de meesten onder ons geldt: Als ik dit heb kunnen doen, dan kun jij het ook. Je moet het wel willen, écht willen.

Hopelijk helpt je dit op weg!

Geniet van dit jaar:

2017 – Het jaar van de Rode Loper. 

Let every step be Light(er)

NathanyA Bukara