8 tips hoe je om kunt gaan met narigheid – Nathanja

 

                                                                                                                                 

 

Korte Eerste Hulp bij Narigheid handleiding:

  1. Blijf adem halen, vooral door je buik. Leg een hand op je buik, om de aandacht naar beneden te brengen.
  2. Laat de boel door je heen gieren. Onderdrukken maakt het erger en duurt langer om het te verwerken.
  3. Blijf doorgaan met je dagelijkse routine zo goed als je kunt, om jezelf houvast te bieden.
  4. Let extra goed op je voeding, je vochtinname en je beweging. Bij narigheid wordt nogal eens de handdoek in de ring gegooid, terwijl je dit juist dan éxtra hard kunt gebruiken!
  5. Zorg voor voldoende rust, ook al stuiter je in je bed. Lig! Loslaten heeft de 3 opvoedingsregels nodig: Rust, Reinheid, Regelmaat. Voordat je het weet, zit je in een ritme wat de boel versterkt. Laat dat.
  6. Naast het feit dat je wat er ook in je opkomt, kunt laten opkomen: Life goes on. Met andere woorden: Het leven gaat door. Pak elk sparkje licht – zonlicht echter zeker ook figuurlijk – aan, om weer wat positiefs in je nare situatie te zien.
  7. Gebruik die rot situatie zo goed als je kunt om van te groeien. Hoe dieper het er mag zijn, je het er laat zijn, des te meer kans heb je dat je er sterker uit komt.
  8. Krijg je ongevraagd goedbedoelde adviezen? Zit dat je dwars? Doe je best om je te uiten.

 

Wij als mens zijn nog steeds, ondanks alle DNA-activaties, alle neergedaalde energieën en alle bewustwording die mogelijk is, beperkt. Het Mens-Zijn is nogal veel omvattend. Vandaar ook dat je niet met een leventje klaar bent en uit het rad van Reïncarnatie kunt stappen. Dat wil je ook helemaal niet, want je wilt méér meemaken. Je wilt wéten, door het te doorleven, wat Leven allemaal te bieden heeft. Keer op keer knal je tegen grenzen aan, tegen oordelen, tegen je eigen, bewuste of onbewuste overtuigingen en vraag je je af of je er ooit doorheen komt. Nee, misschien niet. Misschien blijf je een bepaald gevoel houden van beschadigd zijn. Gebruik dat dat om je uiterste best te doen deze beschadiging optimaal in te zetten. Die beschadiging heeft namelijk vaak met je Levensles te maken.

Je kwam hier om het een en ander te ervaren. Als alles maar reuzegeur en maneschijn zou zijn, dan zou het een saaie boel worden, want in deze wereld van dualiteit zouden we en masse in slaap vallen. We zijn toch zeker bezig om wakker te worden?  Laten we dan ook wakker blijven! We hebben wel iets nodig om ons tegen af te zetten, om écht vooruit te komen. Die beschadiging is meestal dus de stimulator om iets te bereiken. Lang leve de beschadigingen. We hebben ze allemaal. Niemand gaat vrijuit, hoe goed je jeugd ook was.  Je komt er gewoonweg niet onderuit. Dus laat deze illusie maar varen dat jij vrijuit gaat. Mocht je dat überhaupt ooit hebben gehad. Bij deze krijg je echter de bevestiging.

Narigheid komt en gaat in vele gradaties. Het is nooit leuk. Vandaar dat we het ‘narigheid’ noemen. Misschien heette het ooit ‘narrigheid’.  Ik word narrig wanneer het niet gaat zoals gehoopt, zoals ik wilde. Tegenwoordig duurt dat niet zo heel lang meer, maar toch. Het is er. Dat is voor mij dan een teken van extra allert zijn. Dan begeef ik mezelf in een ruimte die daar om vraagt. Door die extra allertheid, weet ik dat ik weer eens een keertje niet al te geduldig was en dat ik mezelf daarmee weer eens te grazen neem. O, o, leer ik het dan nooit? Nouuuu, met vallen en opstaan én gedúld!

Gebruik vooral de eerste 8 punten. Bij vragen: Je bent altijd welkom om contact met me op te nemen via Alwareness. Dan kun je gelijk even nadenken of je een donatie wilt geven, daar het geheel op vrijwillige basis plaats vindt. Om jullie van dienst te kunnen zijn, vragen we dus dan ook om jullie steun. Dat heet een win-win-situatie. Doe je mee? Alvast bedankt.

Hou het simpel.

Nathanja