Transformational Breath® – Wilna Eenkhoorn

Transformational Breath® – Wilna Eenkhoorn

 

Transformational Breath®, de adem als genezende kracht

‘ Breath is the bridge wich connects life to consiousness, wich unites your body to your thoughts. Just breathing and smiling can make us very happy, because when we breathe consiously we recover ourselves completely and encounter life in the present moment and when we practise looking deeply we realize that our home, our paradise, is everywhere’.

                                                                                               Tich Nath Hahn

Wat is het precies?

Transformational Breath® is een liefdevolle, krachtige en zelfhelende ademtechniek waarbij je leert om je hele ademhalingssysteem te gebruiken om een open en verbonden ademhaling te bewerkstelligen. Het zorgt voor integratie en transformatie van ideeën, gevoelens, overtuigingen en patronen die repeterende gedachten of emoties voortbrengen.

Het is transformatie naar liefde, vreugde en vrijheid, dat je helemaal goed bent zoals je bent, in harmonie en verbinding met jezelf en je omgeving

Hoe werkt het?

Het werkt op drie lagen:

Fysiek: In je lichaam zorgt deze techniek voor het openen van je adem. We gaan op zoek naar beperkende of onnatuurlijke ademhalingspatronen en brengen je zachtjes terug naar je natuurlijke ademstroom, de adem van een baby. Het leert je om volledig, makkelijk en effectief te ademen waardoor je meer energie, gezondheid, balans en ontspanning ervaart.

Ongeveer 75% van onze energie verkrijgen we door zuurstof. Zuurstof reinigt het lichaam van toxines, bacteriën en virussen. Het zuivert 70% van de toxines in ons lichaam. Het verhoogt het zuurstofgehalte in je bloed en in je cellen. Het masseert en versterkt je interne organen, je ademhalingssysteem en je buikspieren. De volle adem heeft een gunstige invloed op tal van klachten en een positieve invloed op je totale gezondheid en gevoel van welbevinden.

Emotioneel / Mentaal:  De adem laat stress, onderdrukte of onverwerkte emoties, negatieve gedachten of overtuigingen en trauma’s uit het verleden uit je onderbewuste omhoogkomen en als je er dan “doorheen” ademt, lost de herinnering aan die gedachte, emotie, of dat idee eenvoudig uit je celgeheugen op. Deze herinneringen liggen opgeslagen in je onderbewuste, in je cellulaire geheugen. Hier planten we dan heel bewust het zaadje van de gewenste positieve intentie, zodat je die intentie nu en continu als waarheid aan gaat nemen. Dit zorgt voor acceptatie, integratie en transformatie van al je belemmeringen en klachten en brengt je naar je kernkwaliteiten en naar eenheid.  Zo sta je meer ontspannen, blij en in je kracht in het leven.

 Spiritueel: De adem brengt je in verbinding met wie je werkelijk bent; je essentie. Je kan dan in verwondering zijn in elk moment, waardoor je alles accepteert wat je pad kruist. Je zal de schoonheid in jezelf, de ander en je omgeving gaan ontdekken.

Het contact met je kern creëert meer ontspanning, rust, harmonie, zelfvertrouwen en zelfwaardering.  Dit zorgt voor inzicht en leidt tot kracht, vervulling en vreugde.

Voor mij betekent werken met de adem het grootste geschenk dat ik in mijn loopbaan als raja yogadocent en spiritueel therapeut ben tegen gekomen. Ik ben gaan ervaren waar ik nog dingen vastzet, waar ik niet durf te voelen wat pijn of afwijzing met me doen, kortom om helemaal te mogen zijn wie ik ben met alles erop en eraan! Werken met de adem betekent je bewustzijn inzetten om helemaal rauw jezelf te mogen zijn en het helpt je je adempatronen te transformeren. Deze ademtechniek leert je om je potentieel te herkennen, te verwezenlijken en je talenten, je wensen en je doelen helemaal tot bloei te laten komen.

Wat kun je verwachten

Je kunt een individuele sessie boeken, dat is een volledig begeleide sessie met een uitgebreid coachings gesprek om tot een intentie te komen voor je ademsessie. Je ademt in totaal ongeveer een uur, waarin je de eerste 3 kwartier helemaal voluit gaat ademen, gevolgd door een kwartier totale ontspanning, waarin je de ‘verbinding met je kern’ kan ervaren.

Er zijn ook evenementen, b.v. de maandelijkse adem cirkel.  Die heeft meestal een thema waar we mee aan de slag gaan. Denk aan Vertrouwen, Kracht, Vreugde….

En er zijn intensives, weekends, seminars en retreats, die bestaan uit Yoga, meditatie, kundalini, ademsessies en aanverwante technieken die je leiden naar je eigen wijsheid, zachtheid en liefde voor jezelf en anderen. Je kan echte doorbraken mee gaan maken waarin je diepe stukken kan helen die je dwars zitten of waar je graag mee aan de slag wil.

Narayana Wilna Eenkhoorn

info: 0621541229

www.paradijsopaarde.nu